Preventívne protipožiarné prehliadky 2011

V rámci stanoveného Plánu činnosti na rok 2011 sme aj v tomto roku pokračovali vo vykonávaní preventívnych protipožiarných prehliadkach domácností a podnikateľských subjektov. Preventívne protipožiarné prehliadky sme uskutočnili v sobotu 12. novembra 2011. Rozdelili sme sa do skupín a s povereniami od obce sme sa vydali do ulíc. Jedna skupina kontrolovala podnikateľské subjekty a tri skupiny kontrolovali domácnosti na vybraných uliciach. Ulice boli vybrané na základe 5 ročného plánu, podľa ktorého by sa mali vykonať prehliadky vo všetkých domácnostiach v obci.

Čítať ďalej...

Okrskové cvičenie v Jasove

V sobotu 17.septembra 2011 bol okolo 15. hodiny vyhlásený požiarný poplach. Vznikol požiar lesného porastu v obci Jasov v okolí Jasovskej jaskyne a Starého mlyna. Našťasie to bol len cvičný poplach, pri ktorom si nacvičovali akcieschopnosť a spoluprácu dobrovoľní hasiči z nášho okrsku.

Čítať ďalej...

Svadobný deň našej členky Viťky

Sobota 13. august, bol veľký deň  pre našu členku  Viktóriu. Práve v  tento deň vstúpila do manželského zväzku so svojim Slavomírom.

Čítať ďalej...

Stoh v plameňoch

Vo štvrtok 11. augusta 2011 bol krátko pred 11. hodinou vyhlásený požiarný poplach. Horel stoh slamených balov na priestranstve pod poľnohospodárským družstvom v Poproči. Ku požiaru dorazili hasiči z HaZZ z Moldavy nad Bodvou s dvoma vozidlami a s odstupom dvoch minút im došla na pomoc aj posádka z nášho dobrovoľného zboru. Po príchode sme sa zahlásili veliteľovi zásahu.

Čítať ďalej...