Hasičská zábava 2017

Nechýbala pohoda a dobrá nálada

Už sa stalo tradíciou, že DHZ Poproč organizuje „hasičskú zábavu“, na ktorú pozýva širokú verejnosť. Tohto roku sa táto spoločenská udalosť konala v sobotu 17.06.2017 v sále kultúrneho domu. Na úvod sa slova ujal veliteľ organizácie Martin Jasaň, ktorý privítal prítomných hostí a otvoril zábavu. Členovia DHZ pripravili pre veliteľa malé prekvapenie pri príležitosti jeho 40 ročného členstva v DHZ Poproč. Poďakovali mu i celej jeho rodine, za všetky tie roky, ktoré venoval tejto organizácii a ktorú doposiaľ zveľaďuje svojím úsilím a oddanosťou.

Ako býva zvykom, prvý tanec patril hasičom, ku ktorým sa po ár tónoch pripojili aj ďalší tanečníci a tanečný parket bol hneď zaplnený. O skvelú zábavu sa po celý večer starala hudobná skupina Triton, ktorá je už spätá s našou organizáciou a zábavu bez nej si už ani nevieme predstaviť. Pohoda a dobrá nálada sa niesla v priebehu celého večera.

Samozrejme o polnoci nemohla chýbať bohatá tombola, za ktorú sa chceme poďakovať všetkým sponzorom, bez ktorých by sa takéto akcie nedali uskutočniť. Výhry mnohých potešili, veď okrem dobrej zábavy si niektorí šťastlivci odniesli domov aj pekné ceny. Voľná zábava pokračovala až do skorých ranných hodín. Veríme, že  hostia sa dobre zabavili, odchádzali domov spokojní a  na budúci  rok nás opäť poctia svojou účasťou.